П`ятниця
19.04.2024
02:59
Форма входу
Школа №4
Наше опитування
Хто відвідав сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар подій
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наші друзі
Андріївський ДНЗ "Ластівка"
Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4
Головна » 2013 » Січень » 28 » Зареєструйся на ЗНО
10:56
Зареєструйся на ЗНО

Зареєструйся на ЗНО!

Розпочату реєстрацію осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2013 року, яке триватиме з 4 січня до 5 березня 2013 року.

Для того щоб зареєструватися, потрібно зробити п’ять кроків.

1.     Здійснити вибір предметів тестування.

Ознайомтесь із Правилами прийому до вищого навчального закладу, де вказано перелік конкурсних предметів, результати зовнішнього оцінювання з яких мають бути зазначенні в Сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання.

Увага! У 2013 році зовнішнє оцінювання проводитиметься з таких предметів: українська мова і література, фізика, історія України, хімія, всесвітня історія, біологія, математика, географія, світова література, російська мова, іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська).

Пам’ятайте, що загальна кількість предметів, обраних вами для проходження зовнішнього оцінювання, н повинна перевищувати чотирьох.

2.     Підготуйте необхідні для реєстрації документи та матеріали:

-         копію паспорта (сторінка№1) або свідоцтво про народження ( для осіб, яким станом на 1 вересня 2012 року не виповнилося шістнадцять  років і які не отримали паспорт);

-         копія документа про повну загальну середню освіту. Якщо ви такого документа ще не маєте, але здобудете повну загальну середню освіту в 2013 році, то подайте довідку з навчального закладу за формою, розроблено Українським центром оцінювання якості освіти;

-         дві ідентичні фотокартки для документів розміром 3х4 см;

-         у разі потреби - висновок закладу охорони здоров'я про необхідність створення особливих (специфічних) умов для проходження зовнішнього оцінювання, копію документа про зміну прізвище, ім'я, по батькові (якщо у документах є розбіжність в персональних даних, документи, перекладенні державною мовою, та завірені нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою).  

3.     Сформуйте заявку-реєстраційну картку.

Це ви зможете зробити самостійно, скориставшись програмою створення заяви-реєстраційної картки особи, яка бажає пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2013 році, розміщеною на веб-сайтах Українського центру оцінювання якості освіти або Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.  

Уведіть необхідну інформацію в програмі та роздрукуйте  запропоновані документи: бланк заяви-реєстраційної картки, інструкцією по заповненню бланка та контрольно-інформаційний лист.

Заповніть власноруч необхідну частину заяви-реєстраційної карти.

4.     Надішліть  комплекс реєстраційних документів до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Адресу, на яку потрібно надсилати документи, зазначено в контрольно-інформаційному листі. Пересилку документів бажано здійснити цінним листом із описом вкладення.

5.     Отримайте рекомендований лист від ОРЦОЯО.

Підтвердження факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано вам рекомендованим листом разом із реєстраційною карткою абітурієнта, інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання 2013 рік», повідомленням про створення особливих умов для проходження зовнішнього оцінювання (для осіб, які надали відповідний  висновок закладу охорони здоров'я).  

Рекомендований лист від ОРЦОЯО потрібно отримати у вашому поштовому відділені.

Перевірити стан вашої реєстрації можна за номером заяви-реєстраційної картки на веб-сайті ОРЦОЯО.

Якщо протягом трьох тижнів із моменту відправлення реєстраційних документів ви не отримали Сертифікат або повідомлення про відмову в реєстрації, зверніться до відповідного регіонального центру за телефоном інформаційної підтримки.

У разі необхідності внесення змін до переліку предметів або  персональних даних, пройдіть реєстрацію повторно, надіславши до регіонального центру необхідні документи та раніше отриманий Сертифікат  2013 року.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити лише до 19 березня (дата подання визначається за поштовим штемпелем).

Не відкладайте реєстрацію на останні дні. Це зумовить додаткові проблеми як для вас, так і працівників регіонального центру.

Бажаємо успіхів!

 

 

Л.М. Червоненко

 

Переглядів: 447 | Додав: zosh4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz