П`ятниця
19.04.2024
07:04
Форма входу
Школа №4
Наше опитування
Хто відвідав сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар подій
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наші друзі
Андріївський ДНЗ "Ластівка"
Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4
Головна » 2014 » Червень » 17 » Вісті із Барвінка
22:45
Вісті із Барвінка

Барвистий віночок літа

Ура!.. Канікули!..  Яка радість для всієї дітвори!

Прекрасна літня пора кличе всіх на відпочинок.

Не кожній сім’ї під силу оздоровити дітей за межами міста, тому батьки Новоукраїнської ЗШ І-ІІІ ст.№4 з радістю віддали їх до літнього пришкільного табору з денним перебуванням «Барвінок».

Директор школи Мартинюк Людмила Дмитрівна високопрофесійно організувала літній відпочинок своїх вихованців.

З 31 травня по 17 червня були широко відкриті двері для відпочиваючих. У таборі було оздоровлено170 дітей. Для учнів були створені умови, необхідні для того, щоб відновити сили: безкоштовне дворазове гаряче харчування, затишні приміщення, обладнаний спортивний та ігровий майданчик, а також насичена програма, що включала в себе як розважальні, так і пізнавальні заходи. 

Вихователями в таборі працювали досвідчені педагоги, які щиро дбали про те, щоб дозвілля дітей було безпечним, цікавим та змістовним. Кожен ранок розпочинався з ранкової зарядки, сніданку та лінійки, на якій обговорювався план дій на день. Ну а потім – цікаві заходи. Кожен день табору мав свою назву – День спорту, День казки, день безпеки, День мистецтва, День здоров’я, Ден6ь екології, День туриста, День фантазера, День гумору, День інтелектуала і т.д. Що тільки не проводилося – Всесвітній день охорони навколишнього середовища, конкурс поробок із природного матеріалу «Диво рукотворне», пісенне свято «Євробачення», «Пошук скарбів». Здійснили піший похід до місцевої лісосмуги, де відбулося чудове «Свято картоплі». Змагалися у конкурсі малюнка «Україна мій дім, добре живеться мені в нім». Кожен день проходили змагання із тенісу, шахів, волейболу. Море вражень викликало спортивне свято «Якщо спорт полюбиш, сильним, спритним будеш».

І, взагалі, активності дітям було не займати.

Особливо запам’ятався День фантазера. Гра-змагання між командами вихователів і вихованців перетворилася, без перебільшення, на театралізоване шоу.

Ще б пак, коли ще діти можуть побувати в мальовничих куточках Новоукраїнщини, побути «мешканцями джунглів» чи знайти таємничий ключ від скарбу.

Все це можливе лише у нашому літньому таборі «Барвінок». Усі вихованці та вихователі були активними учасниками проведених заходів.Діти нагороджувалися грамотами та солодкими призами.

Особливу подяку висловлюю адміністрації школи, колективу працівників  табірної зміни, які своєю невтомною працею, покликом серця створювали комфортні умови для дітей.

Таку похвалу заслуговують працівники кухні. У них дійсно спрацював девіз «Корисне харчування – запорука фізичного здоров’я та розвитку». Великий асортимент: фрукти, овочі, соки – створювали дітям щоденний святковий настрій.

Добігає до кінця табірна зміна. Проте попереду в нас ще багато цікавого і захоплюючого.

Начальник табору  В. Турова

Переглядів: 536 | Додав: zosh4 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz