Середа
24.04.2024
21:10
Форма входу
Школа №4
Наше опитування
Хто відвідав сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар подій
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Наші друзі
Андріївський ДНЗ "Ластівка"
Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4
Головна » 2013 » Лютий » 7 » Школа гостино відчиняє двері для Вас, майбутні першокласники
13:47
Школа гостино відчиняє двері для Вас, майбутні першокласники

Із затишної сімейної оселі до школи вперше йде маленька людина. Комфортні умови, цікаві уроки, захоплюючі подорожі в казковий світ, робота з дитячою книгою, розповіді про рослинний та тваринний світ рідного краю, уроки ввічливості, калейдоскоп загадок, цікава математика, вміння працювати на комп’ютері – ось ті уроки, на яких ваші малюки поринуть в шкільне життя нашої школи.

А допоможуть майбутнім школярикам пізнати світ невідомого й цікавого наші досвідчені вчителі та вихователі початкових класів. Кожна з них  має свою неповторну методику роботи з школярами-шестилітками. Відповідальність, уміння прислухатися до кожної дитини, материнський підхід, високий рівень фахової майстерності – далеко не всі риси, які мають наші педагоги.

До послуг ваших дітей: просторі та світлі класи, ресурсний центр, ігрова кімната, комп’ютерний клас, просторий спортивний та оновлений актовий  зали,  спальна кімната, їдальня, гуртки: танцювальний, вокальний, гра на музичному інструменті, футбол, малювання.

Учителі іноземної мови, створюють для молодших школярів такі умови для навчання, за яких вони б могли повністю розкрити свій прихований потенціал та природні здібності. Діти будуть забезпечені чудовими кольоровими підручниками, робочі зошити – просто казка! Якщо додати до вчительських зусиль ще й підтримку та зацікавленість батьків, то результат виходить просто вражаючий!

Ресурсний центр – бібліотека ексклюзивної літератури, де діти мають змогу отримати додаткову інформацію з багатьох предметів. Тут учні знайомляться з новинками літератури, книгами, енциклопедіями. Це нова форма самостійної роботи школярів.

            Ігрова кімната – найулюбленіший куточок для малят. Немов у чарівній казці відчувають себе діти, перебуваючи в ній.  Тут часто проводяться уроки виразного читання, уроки розвитку зв’язного мовлення, малювання, сюжетно-рольові ігри.

 

ТУТ МОЖНА ПРОЯВИТИ СВІЙ ТАЛАНТ,

В НАС  УЧНЯМ ВІДДАЄТЬСЯ ВСЕ НАЙКРАЩЕ,

ТАК ДІТИ ДОСЯГАЮТЬ НОВОЇ ВИСОТИ.

Ласкаво просимо до нашої школи



Директор школи       Л.Мартинюк
Переглядів: 470 | Додав: zosh4 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz