Субота
20.04.2024
15:35
Форма входу
Школа №4
Наше опитування
Хто відвідав сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар подій
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наші друзі
Андріївський ДНЗ "Ластівка"
Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4
Головна » 2013 » Червень » 17 » Першокласник на порозі школи
12:23
Першокласник на порозі школи

Першокласник на порозі школи

 

З метою вдосконалення навчально-виховного процесу та створення сприятливих умов навчання майбутніх першокласників та з метою проведення Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!» щорічно  у Новоукраїнській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.№4 (директор школи Л.Д.Мартинюк) під час зимових і літніх канікул проводяться підготовчі курси для майбутніх першокласників. Для цього директором школи Л.Д.Мартинюк створюється сприятливе середовище для адаптації дитини до навчання, забезпечується її благополучний розвиток.

На цих заняттях досвідчені вчителі в ігровій формі дають початкові знання з читання, письма, математики. Діти поступово звикають до голосу вчителя, слухають і намагаються зрозуміти один одного, знайомляться з традиціями школи.

Комфортні умови (просторі та світлі класи, ресурсний центр, ігрова кімната, комп’ютерний клас, великий спортивний та оновлений актовий зали, спальна кімната. їдальня, спортивні секції, гуртки: танцювальний, вокальний, гра на музичному інструменті, малювання), цікаві уроки, захоплюючі подорожі в казковий світ, робота з дитячою книжкою, розповіді про рослинний і тваринний світ рідного краю, уроки ввічливості, калейдоскоп загадок, цікава математика, вміння працювати на комп’ютері – ось ті уроки, на яких майбутні першокласники поринуть в шкільне життя нашої школи.

Традиційно, у червні відбулися перші батьківські збори майбутніх першокласників. Святково прибраний клас, казкові герої, весела музика, викликали у присутніх позитивні емоції. Діти радо зустрічали Незнайку, Білосніжку і з великим задоволенням допомагали їм розв’язувати цікаві завдання.

Перед присутніми виступили директор школи Мартинюк Л.Д. та заступник директора з навчально-виховної роботи Кириченко Л.В.

Людмила Дмитрівна розповіла батькам про умови навчання учнів у школі. Для учнів 1 класу приділяється особлива увага щодо:

-                організації умов гарячого харчування;

-                облаштування кімнат для денного відпочинку;

-                приміщення для організації рухливих ігор;

-                обладнання  відокремлених туалетних кімнат, гардеробів.

Впевнені поради батькам стосовно того, як підготувати дитину до майбутніх на вантажень, зробити так, аби її організм не давав збоїв під час навчального процесу і похід за знаннями був їй справді в радість та деяких інших аспектів підготовки до школи дала учитель початкових класів, методист Кириченко Л.В.

З приходом дитини до школи розпочинається етап у її житті – так почала свій виступ перша вчителька Пойченко О.М. З малюка якого всі опікують, він має стати самостійним школярем з новими обов’язками в новому оточенні. І для того, щоб школа  для дитини була школою радості, за В.Сухомлинським, ми повинні формувати у дітей позитивне ставлення до неї.

По закінченню зборів батьки одержали пам’ятки-поради, що необхідно майбутнім першокласникам для навчання.

у нашій школі учням віддається все найкраще. Ласкаво просимо до нашої школи.

Батьки майбутніх першокласників

Андрейченко І. та Овчаренко О.

 

 

 

 

Переглядів: 381 | Додав: zosh4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz