Четвер
25.04.2024
21:50
Форма входу
Школа №4
Наше опитування
Хто відвідав сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар подій
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Наші друзі
Андріївський ДНЗ "Ластівка"
Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4
Головна » 2014 » Лютий » 3 » Нехай дитинство буде веселковим
17:12
Нехай дитинство буде веселковим

«Усі дорослі колись були дітьми, тільки мало хто з них про це пам’ятає», - говорить Антуан де Сент – Екзюпері у казці – притчі «Маленький принц». Згадаймо миті свого дитинства – вони незабутні. Це час, коли ми літаємо уві сні і наяву, коли неможливе здається можливим. Спогади про той час зігрівають душу і серце, і так інколи хочеться повернутися у щасливу країну Дитинства.

Щоб ця пора була безтурботною, потрібно прислухатися до дитячих бажань та потреб. На щастя, є люди, які розуміють дітей і переймаються їхніми проблемами, намагаються зробити дитинство веселковим, теплим, незабутнім. Саме такими  є родини Макодзеба Миколи Гавриловича і Вікторії Сергіївни, Арсірія Володимира Вікторовича та Галини Петрівни, Канаряна Анатолія Миколайовича та Любові Олексіївни. У нашій школі багато заходів проводиться за підтримки цих людей. Це і святкування Дня учителя, свято Миколая, новорічні ранки та різноманітні виховні заходи. Цього року завдяки родинам Макодзебів та Канарянів були куплені нові костюми Діда Мороза та Снігуроньки, організовані гарні новорічні свята, де діти отримали багато солодощів та сувенірів. За сприяння родини Арсірія В.В. було проведено свято для активістів шкільного парламенту. Діти із задоволенням смакували солодкими смачними подарунками. Дуже приємно, що усі батьки також беруть активну участь у житті школи, що свідчить про співпрацю сім'ї та педагогічного колективу. У нашому навчальному закладі панує атмосфера єдиної родини завдяки директорові  Мартинюк Л.Д., яка завжди на перше місце ставить інтереси дитини.  Наші спонсори охоче підтримують творчі починання педагогів, із великим задоволенням ідуть назустріч дитячим мріям. Певно, тому, що пам’ятають, як самі були дітьми.

Педагогічний, батьківський та учнівський колективи дякують за допомогу та розуміння  родинам Макодзеби М.Г., Арсірія В.В., Канаряна А.М. і бажають їм любові, злагоди, щастя. Нехай усі їхні добрі справи повернуться  сторицею.

 

Заступник директора з виховної роботи Новоукраїнської

загальноосвітньої школи I – III ст. №4

Зосім С. В.

Переглядів: 421 | Додав: zosh4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz