Субота
27.04.2024
01:39
Форма входу
Школа №4
Наше опитування
Хто відвідав сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар подій
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наші друзі
Андріївський ДНЗ "Ластівка"
Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4
Головна » 2012 » Червень » 14 » Дитинство в теплих долонях літа
20:42
Дитинство в теплих долонях літа

     Літо – найяскравіша, різнобарвна і багатозвучна  пора року; це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів, поринути у світ захоплюючих знайомств та зустрічей.

У кінці травня  вже вкотре розпочав свою роботу табір відпочинку "Барвінок" з денним перебуванням при Новоукраїнській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4, директором якої є Мартинюк Л.Д..

Цього літа в ньому відпочивало та подорожувало 150 учнів. На стільки цей відпочинок став для них активним, пізнавальним, пам’ятним, багато в чому залежало від нас організаторів –вихователів, які чимало зусиль доклали, щоб діти були щасливими: Голуб Н.Ф., Шаманова Н.В., Гриценко Н.І., Сірик Ю.М., Лисоконь К.В., Іордатьєва О.В., Парфентьєва А.С., Нешкреба А.І., Кіслова Т.В., Червоненко Г.В., Кулакова Н.В., Соколенко С.М., Галацька О.А.,  Дейкун Л.В., Юденко С.А., Онищенко М.О., Чернявська Л.Л., Шевченко І.О.

Табірна зміна – калейдоскоп цікавих, чарівних наукових пригод. Життя дітей було насичене новими відкриттями, враженнями, почуттями. Щодня з вихованцями проводилися конкурси, до яких усі старанно готувалися.

Шквал аплодисментів та овацій викликала у всіх гра "Комічний футбол 2012" між двома збірними командами вихователів та дітей табору.

Не дивиною було зустрітися з казковими героями, почути дзвінку веселу пісню, взяти участь у танцювальному "Майдансі 2012". Дуже яскраво і весело пройшов у таборі день гумору. Діти та вихователі з величезним бажанням та інтересом готувалися до хіт-параду. Яскраві костюми, перуки, розмальовані обличчя світилися радістю та щастям.

Увесь двір зупинився від дитячого реготу, не одна хвилина життя, здоров'я додалася дітворі.

Вихованці табору відвідали Софіївський парк, музей на хуторі "Надія", побували в СКВ "Росія", де спостерігали за життям осликів, страусів, коней.

Перегляд театральної вистави в БК "Ювілейний", казок та мультфільмів у шкільному кінотеатрі урізноманітнювали дитячий відпочинок.

Щодня працювало  "Інтернет-кафе", у якому діти змагалися в комп’ютерних іграх.

Жодна перемога – чи то колективна, чи то особиста не була залишена без уваги. Загони та діти – переможці нагороджувалися грамотами, солодкими та фруктовими призами.            

За час табірної зміни діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого. розкрили свої таланти та вподобання, усвідомили важливість здорового способу життя, піклування про здоров'я змалечку.

Закінчилася табірна зміна. У  дитячих серцях запалено бажання радіти життю, сподіватися на цікаві зустрічі наступного літа.

Начальник табору Турова Валентина

 


Переглядів: 542 | Додав: zosh4 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 zosh4  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz