П`ятниця
19.04.2024
04:25
Форма входу
Школа №4
Наше опитування
Хто відвідав сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар подій
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наші друзі
Андріївський ДНЗ "Ластівка"
Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4
Головна » 2013 » Червень » 17 » Барвінкова мозаїка
08:38
Барвінкова мозаїка

БАРВІНКОВА МОЗАЇКА

У зелених пишних шатах, у яскравому вінку з квітів прийшло до нас літечко. Радісно зустріла його дітвора, бо знову розпочалися канікули. З метою забезпечення оздоровлення та повноцінного відпочинку дітей у літній період цього року при Новоукраїнській ЗШ І-ІІІ ст.№4 було створено пришкільний табір з денним перебуванням «Барвінок». Сто п’ятдесят дітей радо зустріли вихователі. Пріоритетними напрямками роботи були оздоровлення, відпочинок, загартування, виховання і розвиток дітей. Цьому сприяло: ефективне використання природних ресурсів; збалансоване харчування; чітке дотримання санітарно-гігієнічних норм відпочинку дітей; дотримання режиму дня; належна організація фізкультурно-оздоровчої роботи; різноманітні виховні заходи.

«Барвінчата» - учні 1 – 10 класів – активні, допитливі, ініціативні, креативні, мають неперевершений талант до танцю, пісні.

Яскравим було табірне життя. Організовуючи всі свята, працівники табору піклувалися про те, щоб час перебування дітей у таборі був цікавим, веселим, неповторним, щоб зміст свята збагачував дитячу душу, щоб всі заходи об’єднували дітей і вихователів в дружний колектив.

Кожний тематичний день в таборі відповідав певній меті: День сорту, День казки, День мистецтва, День гумору, День захисту навколишнього  середовища, День ерудита, День туриста і т.д. Ігрова атмосфера такого дня створює позитивний, емоційний фон.

Кожен новий день в таборі відрізнявся від попереднього: ігри-розваги  на майданчику змінювались конкурсом малюнків на асфальті, спортивний стадіон перетворювався на веселе перехрестя, ігри на свіжому повітрі уступали місце вікторині, казці, загадці. І всюди радість на обличчях дітей.

Юні «барвінчата» змагалися в спритності, кмітливості, витривалості. Вразив всіх і карнавал масок, що закінчився веселою дискотекою.

Запам’ятався яскравістю і неповторністю День гумору. Не залишили байдужою жодної дитини і конкурси малюнків на асфальті «Барви літа».

Упродовж чотирнадцяти днів діти були учасниками туристичних походів, екскурсій в природу, екскурсій до районного краєзнавчого музею, Новомиколаївського краєзнавчого музею, СТОВ «Росія» до фермерського господарства, відвідали пожежну частину МНС.

Закриття табірної зміни пройшло урочисто та трішки сумно. Всі загони зібралися у дружній табірній сім’ї. Лунали пісні, виконувались чудові танцювальні номери, звучали вірші. Час, проведений в таборі, здружив дітей, був цікавим, веселим і розлучатись не хотілось.

Переглядів: 478 | Додав: zosh4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz