Субота
20.04.2024
13:42
Форма входу
Школа №4
Наше опитування
Хто відвідав сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар подій
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наші друзі
Андріївський ДНЗ "Ластівка"
Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4
Головна » 2017 » Січень » 19 » Конкурс на посаду директора школи
17:47
Конкурс на посаду директора школи

Інформація про конкурс

 на посаду директора Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області

 

Відділ освіти виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради оголошує конкурс на посаду директора Новоукраїнської загальноосвітня школи І-ІІІ ступенів № 4 Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області.

Відповідно рішення Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області від 17 січня 2017 року №347затвердженоПорядок призначення на посаду керівників навчальних закладівНовоукраїнської міської ради Кіровоградської області.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: громадянин України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, здатний за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем, станом здоров’я виконувати відповідні посадові обов’язки.

Не може бути призначена на посаду керівника навчального закладу особа, яка за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена, і яка має судимість.

 

Перелік документів, які повинні надати кандидати:

заяву про участь у конкурсному відборі із зазначенням контактного номеру телефону та адреси електронної пошти;

згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України „Про захист персональних даних”;

копію документа, що посвідчує особу;

копії документів про освіту та підвищення кваліфікації;

копію трудової книжки;

копію військового квитка (для військовозобов’язаних);

мотиваційний лист довільної форми.

Кандидати можуть надати інші документи, які, на їх думку, підтверджують їх професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи  відповідає за достовірність поданої інформації.

 

Кандидат під час проходження конкурсу представляє конкурсній комісії публічну презентацію проекту перспективного плану розвитку навчального закладу в короткостроковій (строком на один рік) та довгостроковій (строком на п’ять років) перспективах, у якому повинні бути чітко відображені заходи, що вживатимуться претендентом для підвищення ефективності діяльності навчального закладу.

 

Дата початку приймання документів: 23 січня 2017 року.

Прийом заяв та доданих до них документів здійснюється упродовж 20 днів з дня оголошення конкурсу на поштову (вулиця Покровська,70, місто Новоукраїнка, Кіровоградська область, Україна, 27100), та електронну (osvita@nu-rada.gov.ua) адреси  відділу освіти виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради до 17 год. 00 хв. 11 лютого 2017 року.

 

Дата першого засідання конкурсної комісії: 15 лютого 2017 року.

Про дату та час проведення конкурсного відбору претенденти додатково повідомляються за вказаними контактними номерами телефону та адресою електронної пошти.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: Горбатенко Валентина Іванівна,тел.. (05251) 2-14-31, osvita@nu-rada.gov.ua

Відомості про загальноосвітній навчальний заклад:

Назва: Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області

Місце знаходження закладу (юридична адреса):вулиця Толстого, 7, місто Новоукраїнка, Новоукраїнський район, Кіровоградська область, 27100

Умови призначення та оплати праці:

Призначення на посаду керівника навчального закладу здійснює відділ освіти виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області шляхом укладення контракту строком на п’ять років за результатами конкурсного відбору, за результатами атестації керівних кадрів освіти, а також за попереднім погодженням з Новоукраїнською міською радою та оплатою праці згідно чинного законодавства.

Переглядів: 620 | Додав: zosh4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz