П`ятниця
26.04.2024
01:59
Форма входу
Школа №4
Наше опитування
Хто відвідав сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар подій
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наші друзі
Андріївський ДНЗ "Ластівка"
Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4
Головна » 2016 » Травень » 2 » ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ
14:30
ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ

Тим, хто старанно працює,

Бог пошле сповна добра

Нічого не приносить такої радості, як справжня праця на землі. Коли ти бачиш результат роботи, то відчуваєш себе частиною світу. Адже щастя, справжнє людське і дане нам Богом, знаходиться лише тут, поряд – на чистій і відкритій українській землі.

Сонячного суботнього ранку поспішали до Новоукраїнської ЗШ І-ІІІ ст.№4 і дорослі, і дітвора, бо День довкілля мав бути особливим. Напередодні представники шкільного парламенту запропонували план, за яким слід було розбити клумби на пустирі біля школи (територія колишнього дитячого садка цукрозаводу), висадити дерева, кущі, квіти.

Підготувалися до Свята землі і дорослі: адміністрація подбала про завезення дерев та грунту для клумби, інвентар. І закипіла робота: спочатку територію було прибрано від каміння, цегли, сміття, а вже потім учні розрівнювали землю, висаджували і сіяли квіти. Гуртом садили сосни, каштани, липи, клени (більше 50 різних видів), носили воду і  поливали дерева. Працювали завзято і дружно: малеча засівала свій чорнобривцево-матіоловий килим, учні середньої ланки поливали, робили лунки, а старшокласники виконували роботу нарівні з техпрацівниками, учителями, робітниками. Батьки хай гордяться своїми дітьми, бо в сім’ях виховують справжніх господарів землі.

Піднесений настрій, дитячий сміх, весела музика, спільна робота – це те, що робило колектив великою силою. А потім діти помітили, що доріжкою наближався до них старенький чоловік. Символічно, але це, мабуть, був перший відвідувач дитячого скверу. Йому ще не дали назви, але всі були впевнені: об’єднавшись, разом ми робили велику благородну справу.

У День довкілля до нашої роботи долучилися міська і районна влада: було завезено землю, розчищено територію, забезпечено транспортом, придбано саджанці хвойних дерев. Маємо надію, що тим, хто старанно працює, Бог пошле сповна добра.

 

Шкільний парламент «Імпульс»

Новоукраїнської ЗШ І-ІІІ ст.№4

Переглядів: 419 | Додав: zosh4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz