П`ятниця
26.04.2024
00:41
Форма входу
Школа №4
Наше опитування
Хто відвідав сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар подій
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наші друзі
Андріївський ДНЗ "Ластівка"
Новоукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4
Головна » 2016 » Червень » 13 » Чудова пора відпочинку
17:00
Чудова пора відпочинку

Особливо приємний період у житті дітей – літній відпочинок. Усі з нетерпінням очікують нових вражень, цікавих розваг, несподіваних зустрічей.

З 28 травня по 13 червня в Новоукраїнській ЗШ І-ІІІ ст. №4 працював пришкільний табір із денним перебуванням «Барвінок», у якому відпочивало 150 дітей, які були об’єднані в шість загонів та одну англомовну групу.

Метою роботи педагогічного колективу Новоукраїнської ЗШ І-ІІІ ст. №4 на чолі з директором Мартинюк Л.Д. під час оздоровчої компанії було здійснення дитячих мрій, створення умов для активного відпочинку, щоб приємні спогади залишилися надовго.

Традиційно робота табору розпочалася із Дня знайомств, де діти готували візитки, девізи, речівки та емблеми. Під час відкриття Барвінкового табору загони «Бджілки», «Смайлики», «Енерджайзери», «Ромашки», «Комочки» та «Bingo» привітали один одного гарною піснею.

З нагоди Дня захисту дітей для школярів були організовані різноманітні цікаві заходи: ігри, конкурси, розваги. Після закінчення свята усіх пригощали солодощами.

Традиційними стали в таборі Дні спорту, казки, гумору, мистецтва та ін.. У День спорту були проведені справжні «Олімпійські ігри»: запалений олімпійський вогонь, загони змагалися у спритності, витривалості, проявили командний дух на чолі з вихователями.

Казкові герої не давали сумувати нікому й наступного дня: переглядалися інсценізації казок, відгадувалися загадки, проводилися вікторини. У таборі лунав веселий дитячий сміх. Особливо вихованцям сподобався День гумору. Майже кожна дитина спробувала себе на табірній сцені в певному амплуа: справжнього коміка, співака на Караоке-майдані, шукача пригод у грі «Солодке дерево», актора «Єралашу», справжнього танцюриста у флешмобі.

Не менш захоплюючим був і День безпеки, коли наших вихованців зустрічали працівники МНС. Розповідь про професію рятувальника, справжні пожежні машини, у яких дітям навіть дозволили уявити себе хоч на хвилинку справжнім пожежником, їх обладнання справили на вихованців незабутнє враження.

Новоукраїнщина багата прекрасними краєвидами. Тому діти подорожували по рідному місту та відкривали для себе ще не відомі його куточки.

У програмі роботи табору були передбачені заходи відпочинкового та виховного характеру. Так у День вареників діти згадали українські традиції, пов’язані з виготовленням та вживанням національної страви – вареників. Звучали гуморески, жартівливі пісні, конкурси. Юні господині вчилися ліпити справжні вареники.

Кожен день, проведений у таборі, приносив нові враження та незабутні відчуття.

Особливо цікаво було працювати в англомовній групі. Щодня вихователі Вовкотруб В.В., Кривошея А.В., Кіслова Т.В. та їхні вихованці демонстрували знання англійської мови та вчили інших: розучували пісеньки, проводили різноманітні розвиваючі ігри, інсценізували казки та підготували проект «The earth– is our home»(Земля – наш дім).

Швидко проминув час. Табірна зміна закінчилася. А в дитячих душах ще довго звучатимуть табірні пісні, здоровий веселий сміх. Спогади про незабутні дні барвінкового дитинства спливатимуть у пам’яті.

 

Переглядів: 388 | Додав: zosh4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz